::main layang2 dgn abg ningning ::

29 mei 2011
pantai balok, kuantan

mak datookk tul...sejak 2 menjak duk lyn cityville ni, lama xhapdet blog...almaklumla, aku dh jd datuk bandar APEpnXbleh...bizi...huhuhu...siyan sayamku ini...huhuhu...

meh la kite bcerita ckit2....sbulan lps, aku ngan adik g lyn blues kat pantai balok...alah, bkn nk lyn blues ape sgt pun smpi ke sana tu...tp, sbb nk jumpe INI BUDAK!!







yeszaaa....sbnany sbb nk jmpe abg ningning...ibu ngan abah die ajk jumpe kat ctu...kitorg ok jah...asalkn jgn ajk jumpe kat uganda, udah....tobat nasuha tu nk smpi...huhuhu....xde ape sgt pn nk wat kat sana...sume tgh penat...kitorg bentang tikar, lyn mkn kopok, sata, gitu2 la....ranap seploh inggit....dh siap mkn, ajk abg ningning lyn layang2....hahaha....rs nya xde ape kot nk cite psl main lyg2 ni...ape sgt nk cite,kn? so, kite tgk gmba je la, k....bl di'usha' gmba2 ni lama2, naik konpius plk...sape y beria main lyg2 ni sbnrnya?? abg ningning y umo 4/5thun ni ke, aku y umo 22 thun ni?????????hohohohohhoho....


:: abang ningning ::






:: abang ningning & kak anis ::


abg : yeayyyy...helikopter ku terbang tinggi...yeayyyy
k anis : heli??rosak..rosak...



abg (dlm hati) : dia dh mai...dia dh mai...nk conquer heli aku la ni...bengkek! bengkek!


abg : ape ni kak anis!! xdpt main heli, nk geletek pusat abg plk...nsib baik xpulas "unknown" abg...huh!


:: abang ningning & mkcik tie YG HEBAT ::


abg : waahhh...tingginye mkcik tie naikk heli abg..mkcik tie mmg hebat!
mkcik tie y hebat : haha..haha..haha..
k anis (dr kejauhan) : &^%*)*@!


abg : kak anis!!!!!! lihatla kebahagiaan kitorg bdua bmain heli...hahahahaha...


ms kat pntai tu jgk, anis pagenggeng ade amik peluang asah skill amik gmba....bgus gak...lagipun gmba2 y die amik sblm ni pun not bad....cntik....aku nk share antara gmba y die sempat amik ptg tu...komen ikhlas aku : not bad..cntik...















ape? xkenal anis pagenggeng??
taraaaaaaaa....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "::main layang2 dgn abg ningning ::"

  1. Na/kak Na Says:
    June 24, 2011 at 9:19 AM

    uitt..uitt..correction plss..bukan pantai balok..pantai sepat tu..hehe