~`what a kid???~

semalam, aku pose ngan kwn2 aku, wani, iffah n halina..ema pon ade, tp die x pose..hehe...diceritakan kitorg decide nk bukak pose kt CP utm...bdk2 utm tau la tmpt ni...nk tlg describe kt bdk bkn utm, xreti la..anggap je la cafe k..haha

lpas kitorang beli ns ayam ngan ns kerabu bserta air, kitorg tggu azan la kn..time tu dlm 6.45pm br...mulanya aku ngan ema ade nmpk sorg bdk ni..aku nk gelar die spider bad kid..haha..tau ape yg aku ngan ema nmpk..kitorg nmpk spider bad kid ni tgh pegang kucing wat masuk dapur cafe tu..ape yg korang rs die wat ngan kucing tu kt dapur????

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
die masukkan kucing tu dalam kuali!!!aduii....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sori..tpu je..hehehe...xtau pon die wat ape ngan kucing tu...tp ms dok tgh layan cite indon kt tv tu, aku prasan bdk ni tgh bimbit plastik kaler merah..mulanya xtau ape..pastu br aku tringat, kucing kot...aku suh iffah n bdk2 ni cnfirmkan..iffah kate mmg kucing...jahat sgguh bdk tu...dh la die gantung plastik tu kt pintu cafe, pastu die plak tlompat2 pukul kucing yg x bsalah tu...aduhh..ksian aku nengok..

time kitorg tgh bukak pose tu, bdk ni dh lepas kucing tu dr plastik...alhamdulillah...dh brubah bdk ni..tu je..tgk2 pastu, die letak kucing ni atas tembok n die biarkan kucing tu jatuh dr tembok tu...aku x tgk ms kucing tu jatuh, tp bdk2 ni jd saksi...diorg nmpk adegan yg kejam tu..what a spider bad kid!!hish...nk tmpr je rs...

pas siap mkn, basuh tgn sume, kitorang g kt bdk tu..hajatnya bkn nk tgk bdk tu pon, nk tgk anak kucing yang br je mlihat dunia ni..ya Allah............ape yg kitorg nmpk???ade drh kt muka kucing tu....ade gak titisan darah yg jtuh atas lantai...kitorg ape lg..sound la bdk yg umur die dalam 3 atau 4 tahun tu..ckp, pesal wat kucing ni gini??bdk tu plak reti je menjawab...nsib baik bdk kecik, bkn adik aku plak tu...klu x, dh lama dh kne...heheheh...aku ms tu, dok pk, tulang muka kucing ni terkeluar ke...ksian...mata die pn hampir tersembul keluar...jahat gila spider bad kid ni...

aku n the gana pn ape lg, amik kucing tu, wat lari letak kt meranti...sebelum kitorang tggal kucing tu, kitorang lap dulu darah tu nagn tisu yg iffah bli..aku ngan iffah je tukang lap..yang lain tukang tgk je..haahaha..dh la ms tu x semayang maghrib lg...kitorg lap ala kadar je darah tu sbb time kitorg lap tu, anak kucing tu mcm aluh muka die, sakit kot...

mmg klu bleh kitorg xnk tggal kucing tu cenggitu je, tp kitorg pn nk bela xleh..nnt cleaner bising plak kan..so, kitorang letak je kucing tu kt meranti...at least senang die nk carik makan...



tapi kannnnnnnnnn............yg xtahan............aku sorg je yg nk kne pegang kucing tu dari awal sampai akhir....cet.....bdk2 ni xnk pegang pon....poooodahhh!!!!!cet...

so, skrg ni, aku just dapat doakan kucing tu slamat la dari spider bad kid tu...bdk tu hrp je pkai bj spiderman, pnyelamat la sgt, padahal pembunuh...hehe..eh, rs mcm kejam plak....tp bdk tu la jahat...nasib baik wani, iffah, ema ngan halina kuat...diorg tahan airmata...aku cool je...hehehehe...

k la..korang doakan la kucing tu terselamat...salam!
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "~`what a kid???~"

  1. yaya says:
    October 14, 2009 at 4:00 PM

    may be klu dy kai otomen, bru ati dy mulia kot.cm aku...=)

  2. Anonymous Says:
    October 14, 2009 at 4:48 PM

    bengong...tp bdk 3thun,mmg la...nk mrh pn xgune...akai setitik je b..tp leh nsihat la...mak pak die mn?duk tggl anak merata2...klu ank kene culik,tau plk nangis..ptutny mak pak die ade dekat,leh nmpk ank die wat ape..tegur ank die..hish..hangin tul aku!!!nk g btenang jap..huhu