ex - MATRIK!!

hr ni mood xbape bagus....bkn sbb ngamuk kat sape2 ke, tp sbb otak ni penat sgt duk tanda paper budak....buat kakak2 ex-matrik y mungkin dh lupe daratan @ wat2 lupe ingatan @ saje2 nk lupekn kngan ms kat matrik, meh aku nk btau...adik2 korg br je abis xm UP$2 hr ni...korg igt x UP$ tu pe die?xigt??ceh, cam haramm je korg ni,kn?? mentang2 la dh jd 'student U'...cam taik je prasan bagus,kn??huhuhu....[klu korg nk tembak, tembak la...aku dh bsedia ni...huhuhu] korg jgn derhaka,tau...igt, UP$ tu ujian ptengahan sem...skrg ni diorg tgh 'on the road' kat sem 2...br je pg td abis xm UP$...so start ptg ni smpi mggu depan, set2 lecturer la plk ttonggeng2 marking paper...sblm ni bebudak y menonggeng2 study...la ni turn kitorg plk...bgilir..hmmm..molek...huhuhu...

sblm2 ni, ramai gak ex-student y dh msuk U, duk gile msg aku...konon2nya menitik air mata dek sbb rindu nk blaja math...ye la, diorg y set2 amik medic ni xdek pun blaja subjek mate kat U...ms ni la duk sebek2 msg,
"miss...windu nk blaja math"
"rindu nk kire2..."
"rindu nk tekan kalkulator"
"miss...hmpir nk gile sbb xjumpe nombor....asik mbaca je..."
nk2 student chinese...diorg kan suke nooo kat subjek mate...ramai gak y meroyan sbb xjumpe no ni...hahaha...pdn muke korg...tu la, dulu duk sebok2 bising, ngadu xsuke mate, benci mate sbb sush....la ni korg plak duk 'tgila2' nk blaja mate...huhuhu....tp aku xlyn sgt pun depa2 ni...sbb dh tau, klu korg amik mate kat U pn, mmg korg duk maki2 gak mate ni sush,kn??sbb korg xblaja je, tu y kengkonon wat ngade2 rindu la, tkenang2 la,kan noks??so, baik aku toksah lyn!!huhuhu....

sbb tringat kat set2 'gedik' prasan rindu mate ni la, aku tetiba tringin nk isik soklan xm kali ni kat korg....cube korg usha soalan ni...rs2 igt lg dak??klu korg igt, perghhh....korg mmg besh! mmg jiwa mate!!tabik spring toing2 la kat korg...huhuhuh...TP!! klu korg tgk pun mcm blurrr je, mcm org hilg ingatan je, hmmm...nk wat cmane...korg kene ngaku la, y memori korg tu 'short term' je, kekdahnya...kan??huhuhuhu...so, ready??kalam mn,kalam??nk kire ni,kene ade kalam, tuam2 dam puam2 oiiittt....huhuhuh...

soalan 1 :

soalan 2 :

soalan 3 :

soalan 4 :

soalan 5 :

korg igt x soklan ade bp?? 7 ye, adik2...bkn 5..tp 2 soklan lg tu tahap sederhana...y aku bg kt ats ni, tahap 'mudah'..korg jwb y kategori 'mudh' ni dulu, baru korg leh eksen nk jwb kategori 'sederhana', hoccay!!hehehehe.....[tp aku rs cnfirm, korg stakat mmpu tgk je soklan ni..bajet "eh, mcm igt..." smbil snyum...kan??huhuhu]
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "ex - MATRIK!!"

  1. Anonymous Says:
    March 21, 2011 at 9:50 PM

    nasib baik x masuk matrik..haha