hr ni mood aku xbape baik...bkn sbb nk mrh org ke hape, tp sbb aku g keje hr ni ngan mata melekat!!aku mngntuk,weii!!xtau la nape, mata xmau pejam plk smlm...bsungguh aku try tdo, golek sana...golek sini...pejam mata xnk bukk2...tp still xleh tdo...ape lg, bgun je pg ni, wengg kjap....mecok (majuk) xnk g keje....buleh gitu, majuk2 mnje di usia 40thun??hohohoho....sesambil muncung sbb xmau g keje tu, aku seret gak aa kaki ni...keje blambak2 tunggu kat opis...ye la, br naik cuti...nk prepare nota lecture lg, soalan tuto lg, cross check mrkh bdk2, key in mrkh,bla..bla..bla....adoi doi!!! byknye kirijeeee...migraine, dow!! tp nk wat cmane...mood mmg dh hancooor, tp dlm hati ni duk pujuk, "bertabahlah....." huhuhuh

balik keje ni, aku try nk wat somthin y leh wat aku senyum2 ckit...asik mencuka je hr ni, abis hilang seri...ntah cemane, tpikir plk mamat ni....


hehehe...xkn xkenal kot mamat betuah ni,kn??? "mr bean"...ntah la...mamat ni mmg sengal...sebut nama die aje, pn, dh leh terasa lawak...hah??aku over ke??lantak...huhuhu....bkn pe, aku rs mimik muka die tu y buat die nmpk lawak....tp, kdg2 aku rs sian gak kat mamat ni...org suke sgt la duk meng'photoshop'kan gambar org len ngan muke die...serius, aku rs mereka2 tu sume sgt jht!!khianat punye manusia...ceh!! tp........dlm ms y sama, klu tgk, kite pun gelak gak,kn....huhuhu...so, xpe la.....anggap je la, die mmg dtakdirkn u wat org gelak, senang hati ngan bakat y die ade tu...hehehe...aku try saje2 godek, tny kat pkcik gugel...waaahh...sakan aku ketawa sorg2...mn xnye...korg tgk la nnt,k...aku tepek...kot2 tgh mood xbaik ke nnt, leh tgk blik...uppsss..lupe nk thutang budi...thanx ye, uncle bean....hehehe...

haha...sama tp xserupe,kn?? nk kata pmpuan,xgaya pempuan...fonen pun xgaya...tp y cnfirm, tobat xmengghairahkn lgsung!!geli,wei....nyaris nk muntah ijo dibuatnye....huhuhu...klu ni la rupenye melina kanakaredes ni, tobat aku xtgk csi smpi bl2!! serammm....huhuhu

hmmm..hensem??pelakon2 twilight mmh hensem...leh cair dibuatnye...hak2...tp klu dh diklon ngan gamba mr bean, haramjadah jadiknye...huhuhu...

taraaaa.....smart?? tepacak tu....hehehe

siti bean : dukung,bang!!! dukung...kaki ayang sakit....tersepak batu td...

heh! gile ke hape, diorg g klonkan si bean ni ngan sarah palin....aku xdek la kenal pun si sarah ni, tp setahu aku, muke die ni boleh masuk kategori gojes la gak...tua y cun...smpi hati depa g 'mix'kan ngan bean...kejam gile!! huhuhu...

xyah dperkenalkn lg..bean presley.....tgh goreng tuuuu....huhuhu

ya ampooonn...xtau la ni cite ape, tp klu gini la rupe heronye, ade adegan kiss2 plk, aku rela jadik pelakon pmbantu je...hukhuk...xsanggup kene peluk, cium dek die...klu bleh, sentuh pn xnk...huhuhu...misainye pn 1 hal...misai tu meng'complete' kan muke die jadik mcm 'org y gatal'...heh!! xleh pndg lama2...

ololooo.....aku rs, gmba real msti sgt chumel....leh byg x, a girl duk baik2 smbil pegg buku?? dgn pakaian ala2 org zmn dulu....tp......hmmmm.........huhuhu
pesakit y nakal..hikhik...gmba asal ni aku rs mcm drpd crite...tp xsure cite ape..

sexy?? haha...se'seksi' mn pn seseorg ppuan tu, rmbut tu die kaler hape skalipn, pakai la sehelai benang aje ke, 2 helai benang aje ke, tp klu dh rupenye tu 'bean', ttp la xnmpk seksinye...

gmba ni nmpk lawak ke gagah?? lawak ke gagah???

haha...watak y ni sape xkenal,kn?? punye la hensem si kapten 'jack sparrow' tu...klu dpt, sumpah i xcarik lain...huhuhu...tp...............

klu dpt y ni, SUMPAH I CARIK LAIN!! damn!!hahaha

chumel!! aku suke 'geisha' y sorg ni...klu compare ngan poster asal pn, aku rs die lg chumel....hahahaha....tgk la lips die...nipis je, mcm makcik2 xdek gigi...hehehe...hmm..bean ni klu xnmpk kedut2 kat dahi die tu, di'tacap' cikit, bg rambut pelesu, tmbh plk wat muke sengal mcm nk main acah2 gtu, chumel gak rupenye..anis padilos pn klh...huhuhu

hahaha...xtinggal ape ke nama bear die tu...huhuhuh...rosak...rosak....poster asal monalisa ni kan y dikatakn antara ( ye ke???) pling mahal di dunia...tp klu ditepek ngan muke monabean ni, agak2 laku x....ade org nk beli ke....

keh3...ni rupe hero avatar ke? xigt la plk....mcm avatar tua xdek gigi pn ade...skali lg tgk, mcm avatar bapok pn ade...huhuhu...si abg ningning ckup takut ngan cite avatar ni...bese la, bdk kecik...sape xtakut ngan rupe cenggitu...aku dl pn, ade gak takut ckit2....tp kan, aku rs la....klu dtuka ngan muke si mr bean ni pn, blum tntu si abg ningning jd xtakut...huhuhu...

wehhh!! ni gamba sape,eh?? si 'paris' ke, cite 'white chicks'???adehhh...mata xsudah2 asik g jegil....huhuhuh......baju dh pink molek, tp muke xleh blah....dh la muke xsiap dgn bekas jambangnye...hahaha

adeh.....xsmpi hati nk kata "ololo....comelnye die...."huhu...mdh2an xdek la baby y klua2 je dr perut mak, klua muke gini....mak pak msti takut seh....tobat xbrp nk jg...klu nangis mlm2, msti mak ngan pak pakat wat2 tdo mati, xmau jg....takut ngadap muka ank mlm2...skali die snyum seringai, hoh!!! pengsan mak...huhuhu...

ppuan : "sayang...if u jump, then i pn kene jump...but, don jump la ye, sayang...better u just hug me...lama2 tau....n show ur love towards me....i loiiikkeee...see my water face??? sayang!! they wan tu snap our photo la......smile...say cis! "
laki : tuihhhh!! tuihhhhh!!! tuihhhhhhh!!!!!!

hahaha.....bl cite harry potter abis nnt, leh la ganti hero ngan mr bean plk..poster dh ade....hehehe

ayah ngan his daughter?? leh masuk ptandingan wajah seiras nih...hmmm.....like father, like daughter....mmg btul2 kene ngan pepatah ni...heh!

firaun zmn millenium...hehehe

angelina jolie msti nangis tgk poster ni...die dh la ckit punye superb...lips meletup, body perfect, tp tang muke...trus nmpk rupe muke kaki pecah rumah...tgk cara angkat kening tu, geram je rs nk hempukkk!! muke blagak nk mamposss!! ahhh...aku xleh tgk gmba ni lama2...mencik tgk muke die y blagak gile tu..hahaha..igt lg poster asal??

hehehehehe...jauh beza giler2...hahaha

waaaa...smartnye...segak.....ye ke??hmmmm......

gile tul sape y edit gmba ni...lalu die tgk gmba ni??mengong....hahahaha...

l
a
s
t
.
.
.
.
sama x????????
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to " "

  1. Anonymous Says:
    March 21, 2011 at 9:49 PM

    gambar yang macam johnny depp tu, KELAKARRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!haha