:: main2 kat kolam ikan ::

ms kat temerloh hr tu, kitorg dh plan nk lepas benih ikan kat dlm kolam...tp ptg2 skek la...sbb ms tu xpns sgt...klu ikutkn, benih(ank) ikan sume dh ade...tp abah ade ckp, nk try carik skek lg kat kolam ikan paklong....hmmm...smntra abh aku duk cbuk2 crik benih ikan tu, ank2 y mithali ni plk g duk bgurau senda kat tepi kolam tu...bknnye nk nolong pn...huhuhuhu...


:: GURAU SENDA 1 : kengkonon bg ikan mkn ::


tgk tu....waaaa...rajin adik akak bg ikan mkn.....tp bg mkn ni pn, bkn sbb MMG nk bg mkn...x ikhlas pn si anis pagilos ni sbnanya...die saje je tabur mknn, dgn hrpn ank2 ikan ni akn naik ke ats, berebut2 mkn...ms ni la kitorg akn zassssss!!! tgkp dgn rakusnye...al maklum, kata nk wat jadik benih ikan,kan...tp nk jadi cerita, ade sepupu aku dh wat dajal, g bg ikan mkn awal2 smpi kenyang...ape lg, xtimbul le ikan2 ni...cis..cis...mission sudah FAILED!!huhu

cmane ni tawan2?? failed nih!! hmmm...tetiba hadi g plan ngan abh, kengkononnye die akn tabur mknn ikan skek, pastu abh try guna besen je...manual udah...tp apekan daya, besen plk jatuh dlm kolam!!hahahaha....gile kentang tul ptg tu...dua2 plan failed!!keh3....klu tgk gmba ats ni, lawak plk rs....sian aku tgk abh aku...sadis plk aku tgk cara die nk slamatkn besen ni....hehehe..

dh!! dh!! sile berundur semua!! xbleh hrp!! biar abg ningning je y tlg amik besen tu,k....yo la bang...try la kalu ekau buleh...huhu


:: GURAU SENDA 2 : amik gmba pun lg bgus..hehe ::

ape kata bab2 tgkp ikan ni kite serahkan pd set2 laki je...y ppuan mcm anis padilas ni, try carik pokok kiambang ke, ape2 jenis pokok je la...nnt leh wat isik kat kolam kite plk....biar branak kat kolam kite....

ank ikan puyu (along tegur..hehehe) y bjaya ditangkap oleh set2 laki...chumel,kn.....mcm xsmpi hati je nk lepas dlm kolam ptg nnt...rs cam nk wat balik umh je...isik dlm ekorium...buleh gitu??huhu

ank ngan bapak tgh bgurau senda...ntah ape y wat diorg gelak bsr pn, xtau la...tp klu xsilap aku, diorg tgh tiru 1 video kat utube...adik2 badik ku sume oit!! igt x video mn?? ala...y sorg pkcik tua sengal tu...y act kengkonon tgh wat keje la, tgh mnum la, ape la...pastu alih2 g tgk kamera smbil senyum..y korg sume duk pakat 'geli' ramai2 tu...igt ka, tarak igt kaaaa??? hahahaha

hahaha...dpt tgkp ikan...bessssaaarrrr punyeeeeee....

hebat x kitorg be2 pose??ade can jd model x??

waaaahhh...feeling kengkonon mcm dlm mjlh....hehehe

vrroooommm...vrrroooommm...
jaga2 sume adik manis....kasanova abg ningning merempit ni....nk tumpang??? ckp je nk g mn..london??paris??sume abg nigning boleh bwk...hehehe


:: GURAU SENDA 3 : cam bese...smile shutter la...hehe ::

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to ":: main2 kat kolam ikan ::"

  1. Anis Fadhilah says:
    February 14, 2011 at 4:48 PM

    hey..tu anak ikan puyu la...bukan ikan keli..sudah idup 30 tahun, tarak tahu maaa???kahkahkah

  2. onniye*occuke says:
    February 14, 2011 at 7:18 PM

    hahahaha.....kecoh aaa lu 2 olang....PUYU, KELI..kan ke sama tu...hahahahaha

  3. Anonymous Says:
    March 21, 2011 at 9:46 PM

    ada sau gambar tu, macam crite hindustan..haha