~menyamar menjadi anis paMALAS ~

dh lama blog kitorg ni dlm mood 'koma'...
almaklumla, anis padilas ni mls sungguh....hazab tul nk suh die tulis blog...
hr2 maki die pn, die just do stupid jah...huhu...
aku ni bkn pe, dh start sem baru...tu y bz skek...
dlm sbulan nnt br free ckit kot...
mule2 ni nk beramas mesra dl ngan bdk2 baru....huhu...

ade gak la aku perli2 si anis padilas ni, suh usha blog..
tp die duk cbuk lyn fb...huk alos...
manyak malas la ini olang....
so, aku rs mulai hr ni aku mls dh nk pggil die anis padilas...
aku nk pggil die, anis paMALAS..huhuhu....

la ni dh 11.55pm..
aku ngan paMALAS br balik dr diagnostic test u bebudak baru kmph...
saje, nk tgk cmane basic bdk2 ni dlm math....
lps abis test tu, g mengudap jap kat gambang...
kudapan, tp duk bantai char kuew tiaw ngan laksa penang...
ntah la, selera kitorg ni hazab sgt ke??
xpe la...hazab pn, duit kitorg...perut kitorg...
brani korg kutuk???huhuhu...

balik2 je dr mkn, paMALAS bkk tv, bkk fb...
aku nyelit2 jap..
tetengah aku lyn fb, ade kwn paMALAS anto msg kat ym...
hahaha...aku dh la tgh busan2, mls lyn buku mate....
so, can baik ni..huhu...
y penting, laki nyah...hahaha...tanduk aku dh klua dh ms ni...hihihi....
klu ppuan, mau aku bo layan jah...
ni laki....sluuurrrppp...hahahahahaa....[gilos...]
korg jgn maki aku,ye...saje jah tu...
aku x gatal sbnany....saje jah, busan...
so aku pn g la lyn si mamat ni...huhuhu....
adik tgk jah aku duk layan mangsa ku ini...hehe..hehe...
so, 1 jah aku nk btau kat zul ni, maapkan daku...hehehehe..


paMALAS tny..ptut x g hongkong???huhuhu.......
sile hntrkn pndpt / pendapatan anda...hehehehe....

akak : xyah la g...h1n1...xelok....huhu
[sbnany xbg sbb kalo die g, bmkna duitku akn kopak lg..huhuhu]


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "~menyamar menjadi anis paMALAS ~"

  1. onniye*occuke says:
    July 12, 2010 at 10:06 PM

    ksian zul..klu akak x wat jahat, ntah2 die nk blanje adik g hongkong..hahaha