:: episod 2K di temerloh ::

hr tu episod besday abg ningning...la ni nk share episod 2K plk...xdek la hebat mane pn mksud 2K tu....kengkonon mcm episod ke Kebun + Kolam ikan kat temerloh..tu y aku bantai 2K tu...hehehe....ape?xgempak??memang punnnn....jgn mare ye...hehehehehe...

episod ni pnjg la gak...sbb byk rentetan crita...cheewahh...xsgka aku guna pkataan standard 'rentetan'...skemakah aku?hahaha....sbnany crita nk buleh smpi ke tmerloh tu, lmbt lg...y sblm2 tu y byk cite...hehehe...tp aku still nk cite....xkire, nk gak...korg benci nk hadap ke, benci nk bc ke, mak xkire!! mak nk simpan stori ni wat kngn...korg maki pun, ade mak kesah??hehehe....

mula2 tu, cik anis pagilos nk dtg umh 14 nov lps...kengkonon die ade hal, jd tpksa naik bas dr skudai tu kul 6ptg....nyampah tul klu die dtg bas lmbt2...sbb nnt die akn smpi nk dkt kul 12mlm...ank dara comei mcm i ni mn buleh klua mlm2,kn??xelok...kene angin mlm nnt, muke cpt bkedut...heh, ade ke petua cenggitu?ahaks! tp best gak klu adik smpi tgh2 mlm cenggitu, sbb besenye lps amik die, kitorg akn g port mkn...mkn dulu, gemukkn bdn...hehehe...

mlm tu adik smpi kul 12...hmmm...dh msuk 15hb rupenye...hr jadi aku...tp xigt pn, sbb mmg dlm seminggu ni aku xigt tarikh pun...byk keje smpi tarikh, hari pn xsempat nk amik tau...parah tul...aku tau dh msuk hr jd aku pn, sbb tetiba bang ali call, wish hepi besday....hahaha....tenkiuk bang ali...adiah mn??mn??

aku tgk adik....die wat bodo je, mcm xde pape....aku siap tny,
"adik xnk wish akak hepi besday?"
ceh, cam hrm je die wat bodo...die jwb cukup simple,
"x"
huh! rs nk bg penumbuk je ms tu...huhuhu..kejam sgguh...huhu...tp nsib baik aku pn x xcited sgt...so, wat bodo je...slambe drive g kdai mkn cam bese....mkn smpi kedai tggu ms nk halau kitorg balik...pas balik, tido....

pg2 bgun drpd tdo, aku mndi, smyg, verak, eh x.....bsiap2 cam bese....mklum la, nk g keje..tetiba, kat ats meja almari solek kat umh tu, aku tnmpk............


wahhh!!tergezut.....hahahaha...mcm org sakai je aku gelak....rupenye aku dpt kek....cupcakes plk tu...aku dh la sukeeeeeee sgt2 n tringinnnnnnnn sgt2 nk dpt cup cakes ni...xsgka dpt akhirnye...chumell!!! chumel!! mak suke...mak suke...hehehehehe.....ni adiah dr adik...siap ngan kad besday skali...hehehe...aku g kat adik y tgh tido...die tgh senyum...gilos...huhu..

rupe2nye....ade kisah di sebalik cupcake ni...huhuhu....rupe2nye adik xtido spjg mlm, smata2 u deco balik cake ni....die cite kat aku, ms kat skudai sblm dtg cni, kek tu terjatuh....abis cream kek tu...panik la minah sorg tu, tp nk wat cmane lg...dh nk dtg cni sgt2 dh....bak kata bebudak aku, "masa is time" (ntahape2 je la..huhu) ms dh mcemburui adik...so, die pn tpksa la gak angkut kek y dh terbarai tu dtg cni...dan sbb tu la gak, die xnk wish hepi besday kat aku mlm tu...eh ye ke??aku agk je ni...hehehehe....

mlm tu, tgh aku sedap2 bdengkur (huwaaaaa................................... =,O ..........................) rupe2ny ade insan y bhati mulia tgh gigih men'decorate' balik smula kek2 ni sume....adik try tacap balik kek ni, smpikn die xtido....hmmmm....terharunye rs....tgh tulis ni pn, merah je bijik mata aku...terharu, ade org sggup bsush pyh demi aku....klu la aku tau awal2 lg mlm tu, nk je aku btau adik, xpyh sush2...aku xkisah cmane pn kead kek tu...cream dh senget ke, meleleh ke, xdek langsung ke, xpe...aku xkisah....die bwk u aku pn dh wat aku tharu n bterima kasih sgt2....tenkiu dik.........toche2....so, klu korg terer, leh try teka, kek mn y adik tacap....hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to ":: episod 2K di temerloh ::"

  1. onniye*occuke says:
    November 28, 2010 at 11:34 PM

    awat kecik semacam ni...buruk sgt eh adik decorate smpai letak gmba pon kecik..hahaha

  2. Anonymous Says:
    March 21, 2011 at 10:04 PM

    usaha nk puaskan hati besday girl kot???