:: episod 2K di temerloh ::

~selasa~
ikut planng, esok(rabu) nk g temerloh...mlm ni terasa mcm nk kuar jln2...kbtln abg ningning ade kat umah opah die kat kuantan ni, so ade can ni ajk bopren y sorg ni jln sama2...msti die suke, sbb ade maklong, makcik tie, kak anis....balik dr keje tu, kitorg ber3 bsiap2 kjap, pastu g amik abg ningning kat inderapura....ms ni dh nk dkt kul 7 dh...hmmm...dh nk msuk mgrib rupenye...kitorg plan u g 2 tpt je mlm ni....ye la, bape lama sgt leh meronggeng mlm2 ni,kn...sbb kene balik awal, esok keje....kitorg pakat u g ecm, pastu mkn McD kat TC.....hehehe....

1st,kitorg g ecm....jejak je ecm, kene la crik surau dulu...klu melilau dl, cnfirm tlepas maghrib...hehehe....ni bdasark pengalaman aku ngan adik la ni, ms msuk shoppg cmplex terang benderang...kuar2, gelap gelita dh...hahahaha...gini la bl ppuan g shoppg...xigt dunia...hehehe....sblm msuk surau, g toilet sat....ade la kejadian melibatkn abg ningning ngan maklong, tp tpksa dirahsiakn....klu nk tau, kene pm aku la ye...hahahaha...tp ade la 2 budak y bajet bagus g pose y tobat aku xphm, ape motip die???? perlu ke pose cenggini dlm jamban???huhuhu...

abg!! nape gitu skali????
kAhkaHkAHkAhkaH...

3 org bmkna 3 beg duit...hmmm...kene smyg gilir2 ni....aku ngan klong smyg dl...abg ningning ngan adik kene jg beg dulu,k....ish, slambe je abg ningning msuk surau ppuan..hello!!!abg, hang punya JAN tu ape??hang ade totey,tau...xleh msuk sini!!!ekekekeke.....nk tau ape y abg ningning jwb???dgn riak2 muka skali.....

"ade mak kesah,noksssss?????"

dgn tgn2 skali, tu...keh3....pastu disokong plk oleh s/u nye y "masyaAllah hazabnye muke......very the buruk, taw..."
[hahaha..pdn muke adik...sapo suh mls sgt nk tulis blog....dpt kat den, mmg den isikla gmba hang y pling buruk...hahaha...xpuas hati ka???jumpa kat pdg!!!hahahahaha]

hmmm...nsib baik aku dh amik air smyg...dh suci dh aku ni..klu x, mau aku hempuk dua2 skali ngan beg duit y sekati kat tgn ni.....loyar bin buruk tul...mmg 2 org ni 1 kepala...tu y menggetik je bl jmpe...mnyakat org je keje...huhuhu..xpe, kite abaikn 2 bdk senget ni....hmpr sejadah....

Usalli fardhal maghribi salasa raka'atin adaan lillahi ta'ala

tgh aku ngan klong tgh smyg tu, rupe2nya.....ade 2manusia jht y selongkar beg duit aku!! hantu punye manusia!!! berani dlm surau tu diorg wat keje haprak ni.....siap duk gelakk aku, sbb xdak duit....siot tul 2 manusia nih!!huhuhuhu...

"duit ade sikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittt sajeeeee"

hahaha....2 org ni mmg derhaka tul ngan aku....tp xpe la, heroin xgaduh...lps smyg ni, kitorg jln2 jap kat ctu, sblm ke next tpt 'makan time..." hehehe....so, ms jln2 tu xdek bgmba mn pun...bizi cucik mata!hohoho...

abg n bodyguard..

"mkcik tie, tgk ni....abg bleh fly..."
"yo laaaaa"

jumpe kami kat next entry ye...McD at TC....
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to ":: episod 2K di temerloh ::"

  1. Anonymous Says:
    March 21, 2011 at 9:54 PM

    puhhh...siap ada bodyguard tu...duit ade skiiiiiiiiiitttttttt sajee...comey la dia..hahaha