:: iols n world CUP! ::

waaahhh....aku tgk world cup ke?? hahaha...cam xcaye pun ade...huhuhuh...aku ni xde la minat bola sepak pn....sblm2 ni numpang tgk je...klu adik2 laki aku, ayah aku tgk bola, tpksa la gak aku join sbb dh xde tv lain dh aku nk hadap,kn...huhu....klu tny aku psl mana2 footballer pn,mmg cnfirm aku xkenal...klu org nk 'kencing' pn, tobat aku y bejurus ni xtau...hahaha..gile naif...hihi....

mggu lps, ms aku duk godek2 emel kolej, aku ade la terrrrrrrrnmpk 1 emel tu, drpd pengarah kolej aku sndiri...die ajk ramai2 joint pkai jersey team world cup stiap hr kamis...waaahhh....mcm best!hehehe...ni la peluang xyah pkai bj kurung ms hr keje....tp y xbestnye dlm emel tu, set2 fomfuan mcm ai ni dgalakk pkai jersey bola ngan skirt..aiyoyo....mcm xkene jah....mcm pelik plk aku rs....ats dh ranggi dh, pkai jersey bola..alih2 kene pkai ngan skirt...hmmm...pk...pk...nk pkai ke x...pk...pk.....tgh2 pk tu, ade plk mslh ke 2....hmmm..byk plk mslh....xpe..dugaan la tu..huhu...aku ni duk usha kwn2 aku kat opis, tp mcm xde je set2 ppuan y nk join pkai jersey...klu ade pn, amoi dpn aku ni ha...JC....loooo.....cebik aku...sorg jah?? geng2 aku ni leh dibahagikan kpd 2 jenis : 1 tu xdak jersey..ke 2, xminat...xlyn pn bende2 cenggini...hmmm...guane ni? patah smgt aku dbuatnye....huhu...xpe la....dgn penuh rs syahdu, ku pujuk lara hatiku.....agr jgn lg bduka lara...sob sob....mn la aku xsedey...jersey dh beli,wei...huhuhu...terbang dh haaaa duit aku..walaupn aku beli hak celup jah, RM55 jah, tp ok wat.....kan,noks??y penting, smgt...golok punye ke, london mari ke, xkire dh...lg pun beli mhl2 bknnye aku nk pkai sokmo pn...alih2 pkai ms kat umah je haaa....hehehe...so, rege 55 pn dh kire bsr la tu pd aku....tp tu la...bbaloi ke pengorbanan aku ni? dh la siap bsush pyh g kuantan smpi 2,3 tpt semata2 nk carik jersey...tu blum kire lg bgaduh2 ngan tokey kdai tu sbb mtk murah...wlupn xdpt pun..hihihi...mungkin teknik mengorat n menggoda aku ni blum hebat lg...amature br kot..hihihih...

hr rabu tu, aku dh xdek dh perasaan xcited ni...dh suam2 kuku dh.....ms ni aku dh mmg bajet xpakai dh jersey ni...simpan dlm gobok je la....tp jeng3.....xsgka plk pepagi buta kamis tu, aku dpt call drpd kwn aku, k lily...tny aku pkai x jersey...klu pkai, die nk joint...hoh!! ape lg, bdesup aku kata "worait..kamon, dear.." hehehe....dgn sepantas kilat, aku trus terjun dr katil...bgegar blok aku tu, sbb aku blari g crik nk pkai ngan tdung mn, slua mn....panik gak aku.....takut tudung xde...slua xde...xkn nk pkai skirt kot??ahhhh...gile tul...xleh trima tul...xmasuk ngan jiwa....huhuhu....carik puny carik punya carik, ade.......wlupn xtau la ok ke x sbnarny kaler tdung aku ngan baju....tp, xpedulik...pakai je...smbil2 posing dpn cermin tu, aku usha jap dr tdung smpi ke slua...nk usha, ade bape kaler...hmmm....1...2...3...3 kaler tmsuk kaler tdung, bj, slua...ok ke?? tringat kat tv ade org2 y pakar psl fesyen ni kata, pkaian kite ni jgn > drpd 3 kaler...aku??3 kaler...ahhhh...ok la tu...kan??hahahaha.......so, bereh...pakai comei2....cium adik ngan abg ningning jap..pastu, blah...

dgn gagahnye aku turun bwh...waaa..kat prking kete tu, aku dh nmpk ade sorg y pkai sama negara ngan aku...hahahaha...yes!yes! ade geng...smpi je kat parking opis, aku dh leh prasan ade mata y duk tgk2...senyum2....bebudak la tu....saje jah, jeles la tu depa xleh pakai gak...hahaha,...ayt penyedap hati....tu blum msuk opis lg tu....msuk je nk punch, waaa...set2 laki duk tegur aku......bsorak depa....mklum la, jarang org ppuan nk sporting2 join bnde2 merepek gini...huhu..tp aku dh start rs selesa...sbb ramai set2 laki y pkai...so, aku pun naik merenyam la...depa duk sorak2, aku balas la spatah 2 kata..."ni la gewe pengurus argentina ni....." hehe..hehe...perasaan....

kelas aku hr tu kul 10...kuliah plk tu...tp tu la, adat la sbg wanita melayu terakhir, aku ade la gak prsaan malu...aku malu wei nk jln kaki g kuliah...malu kt bebudak...nnt diorg duk tgk aku ramai2...mesti la aku malu...huhu...aku pn g naik kete...haha....parking molek, pastu cpt2 msuk dewan kuliah...pergh...msuk jah dlm dewan kuliah tu, bebudak dh penuh....pastu punya la bebudak ni wat taik, diorg pakat2 tepuk tgn ramai2!!! hahaha....ngek tul bebudak ni...huhuhu..tp heroin kene pndai tackle situasi!!huhuhu...aku pn amik mic tu, aku kata....
"oooo...awk sume gelakk sy ye.....awk sume jgn main2...lps lecture kite ni abis, sy nk g afrika nih!"

cis...bderai diorg gelak....siot tul...huhuhu....aku ngan bebudak kuliah aku ni mmg gtu....xde formal2 sgt....bak kata oghe klate, kitoghe ni kacik molek...huhu....aku pun ranggi jah dlm lecture, asalk depa ni hormat aku, bereh....ms bebudak aku tgh duk tekan2 perut gelak tu, aku wat muke slambe jah...muke heroin...msti cntrol cun..huhu...aku just kata..
"ape gelak2...serius ni....lps abis ni, sy trus fly.."
ms ni bebudak dh start tcengang....pastu aku dgr...."ooOOooOOOooooooOOoO..."
hahaha....ms ni aku la plk gelakk diorg....hahahaha....appadaaa..tu pn caye ke...huhuhuhu....marah tul depa kat aku..sbb cong diorg..eleh,diorg gelakk aku, xpe....pooodaaahhh!!!hahaha....aku lyn jah budak2 senget ni...saje..busan2....ms aku kata lps lecture ni aku trus nk fly g afrika, ade budak laki kata..
"tp balik hr la kan..." hahaha....aku lyn je la....
"hak ah...balik ptg ni..."
"flight kul bp??"
"12"
waaahhh....slambe jah aku duk melayan bebudak ni..padahal aku tgh ade lecture nih!!huhu..nsib baik aku insap...bkn pe, skali skala, borak la gak ngan bebudak ni....xde la 100% ngaja..bdk2 pun lembik...diorg suke klu kite bcerita dgn diorg...btanya dkt diorg...so, aku lyn je la jap...pastu, smbung lecture cam biasa....no hal,kn....huhu....balik drpd lecture tu aku, adik ngan abg ningning dh bsedia ngan jersey team sndiri!!jom, lyn gmba kitorg..hehe..

tu dia...pemain 'mexico' tgh melangkah ngan gagahnye...huhuhu...
sian abg ningning...sokong mexico, tp kene cong pkai bj brazil...hahahaha

sesi mperkenalkn diri...nama ku, robinho....hohohoho

hahaha...amboi...sukenye die....
tgh ngundi tu, pilih pdg ke, plih bola....hahahaha

~abg ningning~

tgh tgk jadual match...hmmm...pasni kene lwn england...
no hal....seng jah nk klhkn...hahahaha

abg ningning sbg kapten:
hangpa sume klu kalah, jage!! nmpk ruler ni??
klu kalah, sebat kat montot...huhuhu

wakil pasukan...
brazil, argentina, 'mexico' dan bkl team y klh, 'england'
hahahahahahahahahahahahahahahaha

abg ningning kata: "abg nk buat gaya hebat"
komen aku : hebat sgt la gaya ko tu...takat gaya spiderman...huhuhuh

abg ningning aka robinho lapa....so, mkn ns + sayur bayam...
hmmm...hebat tul si pemain 'mexico' nih...
mkn bayam tu....huhu....

lps mkn bayam, abg kata die dh hebat dh....huhuhu....
rs ny xyah tnjuk gaya pn xpe kot...hehe

sebok jah abg ningning tiru gaya i..huhu
xpasai2 die lg comei..heh!

siap mkn, dtg ngacau aku kat opis plk...
xkoser tul, die duk ats kusi empuk aku...
aku plk kene duk kusi plastik....
kene duk kat blkg plk tu..cis....kecik2 dh derhaka!!huhuhu
[eh, kat blkg tu gmba adik n syed ali ku...hehe...hi....love u....hehehe]

robinho penat...hehehe

slm peluk cium drpd abg ningning, selaku pemain n pengurus mexico aka brazil u smua....
mmmmmmmuuuahhhhsss!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to ":: iols n world CUP! ::"

  1. Anonymous Says:
    June 28, 2010 at 11:10 AM

    sgt comel ini budak..hehe..salute 'mexico'..hehe

  2. onniye*occuke says:
    June 28, 2010 at 6:29 PM

    ouww....see the makcik la...huhuhu

  3. onniye*occuke says:
    July 12, 2010 at 10:03 PM

    ape kaitan makcik ngan danial plak?

  4. onniye*occuke says:
    July 12, 2010 at 11:48 PM

    baka tu....xblaja biologi ke...huhuhu