~~ Funny footBALL ~~


patutny la ni aku kene stadi psl matrices, u lecture esok...tp ntah la, otak aku ni dh penat sgt kot...mtk rest....dh 2mggu aku duk pulun bab ni...penat sgt dh otak aku ni....sblm aku migrain, baik aku stop dl jap...amik remote tv, ngadap berita...hmmm...kebetulan psl world cup...bese la, skrg ni kan tgh demam world cup...mn2 je, sume duk cite psl world cup...psl sotong kurita jd bomoh pn, sama naik...huhuhuh...

lps abis berita td, aku try la usha kot2 ade cite best...tp cam xde pe pn y menarik...hmmm..bosan gilos...so, aku try kontek pkcik aku jap, ahmad google...mtk die tnjuk kat aku, gmba2 psl bola...sesambil tgk tu, ade la gak y wat aku gelak...tu y aku rs cam nk share ngan korg...tp xleh byk sgt, sbb y aku pasan, byk tul gmba2 penyokong pompuan...klu dh namany pompuan, phm2 je la..pakaian cnfirm xckup kain..takat tutup ats skek, ttup bwh skek....so, xkn aku nk isik plk kat cni,kn...huhu..tp, ade la gak y aku wat2 pejam mata, tibai jah..aku tepek slambe jah kat cni...nk2 y wat aku gelak sorg2, sengih sorg2 mcm kerang busuk...so, korg jgn plk kata aku wat thread bugel ke, thread 18sx plk, ye...huhuhu..

.
hehehe.....kiri bola, knn pun bola...cume cara presentationy xsama...huhuhuh....
kalu org laki, cnfirm cepat jah usha awek belah kiri ni,kn??hehehe
tp aku suke y knn ni..chumel jah...aku nk etek..huhu

haha...aku suke gmba ni...aku rs situasi ms ni msti bese2 jah...
tp bl dh snap gmba, mcm2 kite leh interpret...
tp mamat kt tgh tu, bajet gagah dh jadiknye.....org seme tbalik tonggeng,
die ngan machonye cekak pinggang..really my man...hahahaha

hoh auntie!!! smgt gile!!!
bangga aku ngan mkcik ni....

ngeng...huhu..tu je la y aku mmpu komen psl diorg ni...hehehe

sexy...huhu

kih3...spek gak ke y knn tu?alahai....hihi

xterpikir dek aku, cmane la depa leh pkai costume ni...xmalu ke depa??
arrggghhh...migraine aku duk pk...huhu

leh jd die lg hensem klu x tggl topeng ni.....huhuhu

xsuke y ni...nmpk kotor....ngan mulut tnganga, lidah tjelir,
spek oren, rmbut punk busuk,
bdn y konon bketak, tp lendut dh ghopenye...huhu

hmmm......btul la...serupa la....ngan tanduknye...betul2 sama....
huhuhu...korg phm x mksud aku???hehehe....
tp klu tgk btul2, mmg seram aku dbuatnya...meremang bulu roma...
mcm set2 jht dlm cite "lord of the ring" dh aku tgk...
jgn la die muncul dpn aku....msti xlena tdo smggu dbuatnye...
seram..ngeeeee...

haha...jgn ade sape2 kaco uncle ni...
uncle ni, AKU Y PUNYA!!!!hahahaha...
aku tpikat ngan misainy itu..
ngan rmbut pelesunya itu...
ngan spek mata itamny itu...
sungguh macho!! hak3...
so, jgn rapat ye...aku punye....cop awal2..hahaha

brazil....seng sgt nk kenal...
tgk y gigi mancung kt dpn tu, y bibir cam slipa jepun,
dh tau sape..hehehe

beanaldinho...hehehe...
xsenonoh tul sape y g edit gmba ni...huhu...


hehe....sorg2 xlepas beg kt tgn...huhu

n
for
the
last
pic
.
.
.

u suke2 je..hehe...
slmt ber'world cup'...hehe
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "~~ Funny footBALL ~~"

  1. Anonymous Says:
    July 12, 2010 at 9:25 AM

    xsenonohnye gmba..hahaha

  2. onniye*occuke says:
    July 12, 2010 at 7:30 PM

    amboi..tang sexy2, ekau suko yo...huhu

  3. onniye*occuke says:
    July 12, 2010 at 10:00 PM

    hahaha..adik amik mr bean la..hahaha

  4. onniye*occuke says:
    July 12, 2010 at 11:40 PM

    beanaldinho??hahaha...sile2...
    akak amik messy...awwww..huhuhu