:: jln2 tgk muvi ::

16/5/2011
sbtu, cnfirm!!

ni smlm punye crite...dh sminggu adik 'chop' aku, ajk teman die wat 1 projek...nnt la aku stori, projek ape....saje, main aci cak dulu ngan korg...huhuhu....pg2 y xbrape buta tu, kitorg dh "TERPAKSA" bgun....sedih tul kene bgun awl...nk mbuta lama ckit pn xleh...sob2...bkn ape, kete aku ni haaaa...nk kene belai jgk....xkn tau pakai aje,kn...die pn nk kene mandi gak....kos mandikn kete kesayangan ni, RM12...hohoho


dh siap mandikn kete, dh wangi2, dh comei2 (ek eh...mcm org plk...hehe) kitorg dh ready u next plan plk...cari kedai aksesori kete...nk beli sticker karbon utk tmpl kat pemegang pintu kete aku..korg tgk la, tkopak...trus xcomei kete aku..sbb xmenahan tgk die tkopak mkin bsr, kitorg klu boleh nk tmpl gak hr tu...lawa ke x, tawakal...at least ok la ckit kot, drpd y sblm ni...mcm sopak je...huhuhu...ms mula2 tny tu, 1 kaki = RM15...mak aih...mhl rupenye menatang ni,yek?? utk tmpl kat sume pemegang kete, RM60....tp dh dingurat2, kenyit nyit ckit, dpt la RM50...[dlm hati aku : klu org laki y g, msti dpt murh lg kot...tawakal je la klu kene 'ketuk'...huhuhu]


waahhhh!! kete aku dh cntik!! tp sori, xdek gmba..nnt la kot...hati dh gumbira, so boleh la g tgk wayang dgn seng hati...ni la projek y adik duk beria2 sgt ajk aku tu...


dh sminggu die beli tiket on9...xtau la awat die xcited sgt nk tgk cite ni...xheroin lgsg...huhu...nk tau cite ape y die duk galak sgt nk tgk tu??

guano demo?? klu tgk gmba kat ats ni, leh agk x cite ape???


haha....penuh gile panggung...kitorg punye seat plk, tbaeekklahhh!! pndai adik pilih seat...blkg skali, tgh2...org sblh2 msti jeles kat kitorg...huahuahua...cite ni mmg best....nk komen lbih2 pn mls..korg tgk sndiri....cume 2,3 komen aku ttg cite ni:

~ mule2 aku tgk tu, mcm pelik gak..."bakpo nyo pilih sam jadi oghe klate? kecek klate pun tok bunyi klate btul..." tp br aku tau, dlm cite ni, die tu org siam...so, mmg kene la cara org siam ckp klntn...mmg slang die lain ckit...

~ ending die mmg lgsg2 xleh blah!! aku gelak gile2...mcm nk melompat2 je kat tpt duduk tu...tobat xsgka mcm tu ending bg seorg y kengkonon pbunuh upahan y hebat bgaduh!!haha...tbaeklahhh....

~ pling aku suke, bl die slalu ckp "serabut perut nate beruk ni"..adik plk suke ms die sebut ape ek...ala..ms part sam pulas tek si azad tu...huhu..klu xsilap, die ckp (klu slh soyi ekk..) "kongsi gelap gapo lagu ni, cubit ckit jerit supo ponde!" haha..haha...

~ aku enjoy tgk cite ni, sbb word/ kata2 y diorg guna dlm cite ni mmg mnunjukkn bahasa y MEMANG2 kite guna setiap hr....xdek la mcm sesetgh filem tu, y gune bahasa bunga2...letih aku nk dgr diorg abiskn ayt..huhu..tp korg kene bsedia la dgr (dlm cite ni) diorg gune pkataan "die cucuk jubo aku", "dia pulas puting tetek aku" hahaha....tp jgn risau, y bckp ni laki...hehehe...mmg bhs tu agk ksr, klu gewe g tgk ngan bopren, cnfirm wat2 malu kat bopren bl dgr diorg ckp direct cenggini, tp ini la realiti...ni la gaya pcakapan masy kite hr ni....so, xde pe dh y aku nk cite..cnclusion aku lps tgk cite ni ade 1 je...nnt leh beli cd, tgk ramai2 1 famili...

k la....dh abis cite u hr ni...hr y sgt best...kete sudah cntik, hati pun banyak senang sbb byk gelak spjg tgk cite...wlupn tpksa tunggu lama u kuar panggung sbb org ramai gile2, xdak hal..hati sudah manyak seng..next, nur kasih the muvie plk..hehehe
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to ":: jln2 tgk muvi ::"

  1. Anonymous Says:
    May 25, 2011 at 8:45 AM

    satu soalan, ape tujuan die pg bunuh sume org??hehe