kami beri ceramah di MEGAMALL! hahahaha

2/4/2011
sabtu

seumur hdup, aku xkn lupe tarikh keramat nih!! ape x nye, aku ngan adik g anta servis kete alza si golok...tobat aku ngan adik xtau kat mn pusat servis perodua...hehehe...nsib baik ade gps...dgn gagahnye kitorg merempit ke indera mahkota...smbil tutup mata pun boleh smpi,nyah....huhuhuh.... tp tu la, aku lupe 1 pkara...aku kan nk g pusat servis perodua....nape la aku x pk awal2, msti ramai gile org y dtg servis kat sini.....maklumla...perodua ngan proton ni kan kereta keluaran negara kite sndiri...klu dh kat jln pun bizi dgn 2 jenis kenderaan ni, sah2la kat pusat servis pun bizi jgk...aduh laaaaa...apesal la aku leh lupe ni...mgkin sbb dh selesa dgn hyundai kot...selama ni xyah menempah bagai...terjah je hr sbtu tu...dlm sejam msti dh siap punye....tp ni,perodua!! aku dh le x booking...wlupun aku duk bajet besh sbb smpi awal kul 9, alih2 aku tpksa la gak tggu diorg siap servis kete org y dh booking/ reserve dl...br la diorg cntinue ngan yg 'walk-in' mcm aku ni..

adoi la...bdarah idung aku ni nk menunggu...perut dh la kosong, xmkn lg!! kedai mkn kat tepi2 plk haram xnmpk 1 pun!!alih2 tpksa la gak aku ngan adik buang ms kat ctu.....duk tsengguk2 smpi la kul 2 kot, br siap....hmmm....sungguh xbest.....siap je servis kete tu, cam bese la...aku mbebel2...aku pesan kat adik, blaja sungguh2....biar dpt result bagus, dpt keje bagus y bgaji bsr....pastu beli la kete selain perodua/proton...spy xseksa sgt menunggu ms nk servis kete....bese la, ayt org xpuas hati sbb kene menunggu lama....lyn je la....hahahaha....

dh siap servis kete tu, mood aku dh xbest...sbb bdn dh penat gile...otak pun dh xstabil sbb mood mnyampah + tension + bosan + bengkek sbb rugi ms tu ade lg...pk puny pk, drpd duk mlayan rs xbest ni, baik kitorg g bg ceramah kat megamall!! lg ade pekdah,kn???hohohohoho....

hahaha...tu dia, gaya 2 org penceramah.....penceramah ke, pencemarah ke, xtau la...huhuhu....tp klu nengok gaya tu, kitorg tgh bg ceramah kat tpt karok nih!!huhuhu....mmg ye pun...kitorg g lyn karok...puas hati aku!!!hahahaha.....

"dik,jg2...dh nk start dh lagu ni...feeling dik...feeling...."

perghhh.....serius gile muka....maklum la, nk nyanyi lagu rock kapak...muke msti serius, macho...hohoho....kitorg usha lagu2 thun 90an je...lagu2 zmn millenium ni xmain sgt...xcukup sendu!!huhuhu....

haha...haha..haha....tgkp lentok tu....sorg smpi mata stim...sorg lg plk smpi bkerut2....oit nyah...hazab sgt ke, seksa sgt ke nk nyanyi lagu tu smpi bkerut2 muka???hahahaha....

"jaga2 dik...akak nk tarik ni.....klu ko leh tarik takat pjg 2 harakat je, baik ko duk diam2...pass kat akak sorg !!biar akak je y pederah....huhuhuhu..."

"aiyo.....lirik dh ade dpn mata pun lg mau slh nyanyi..."

well...bese la...over cnfident...duk bajet lirik tu dlm tgn jah...skali, slh!!hahaha..adik plk cpt je duk pndg den, bile den slh nyanyi....nk ngate aku rosakkn lagu la tuh!!eleh..bkira!

"parah dh budak sorg ni...nyanyi lagu rock kapak, tp nk g pegang mic ala2 mas idayu...xkene konsep tul...parah....parah...bala ni...bala!!"

hoh dik!! ade org usha kite!!ni mesti sbb suara kite sedap xtkata, hinggakan ade org syarikat rakaman tdengar maka dgn drastiknye die ingin melamar kite utk jadi artis rakaman syarikat die!!hahaha...jd retis la den...g abph ngan sam la den lepas ni...ngeh3...xdek ah....org xdgr pun suara kitorg....cume org duk usha2 nk tgk ade tpt kosong x...malam ckit la nsib korg...kitorg nk nyanyi 50 lagu, tau! esok pg br kitorg kuar...masak la klu korg tggu!!hahahhaha....

lps nyanyi 2,3 lagu akhirnya aku rampas mic drpd adik...xmenahan...suara dia nan hado sgt....abis rosak lagu....sbb xmasuk aaa...sorg suara merdu umpama buluh perindu....sorg lg plk mcm ehem2 panggil ujan...tokleh jadi nih!!tpksa la aku rmpas mic die tu...nyanyi sorg2..yabedabeduuuuu!!!!!!!hahahaha

haprak punye adik!! tgh syok2 naik seh nyanyi lagu spoon, die g wat taik plk...ade ke ptut die g sendawa dpn mic!!geleng palo,den...huhuhu

reaksi manusia berdosa...menyengih la die....rs nk debik je....huhuhu...tp xpe la, abaikan...aku pn dh denda dh die siap2, suh donlod lagu byk2...seng la nnt, leh psg dlm kete ms g jhr nnt...buleh la memekak sama2...kan dik??hahahaha....k la...utk imbas balik kenangan ni esok2, aku nk tepek video lagu2 y kitorg nyanyi...tp bkn y kitorg nyanyi la...y 'peminat' kitorg tlg nyanyi...hehehe...WARNING...tolong jgn maki tahap melelehnye stiap lagu ini!!!











  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "kami beri ceramah di MEGAMALL! hahahaha"

  1. Anonymous Says:
    May 25, 2011 at 12:47 PM

    amboi sakaaaaannnnn