klik CLICK!!

ralat sungguh rs hati, bl nk tetiba :: 'tinggg'....awok ade blog baru... :: xmnjadik!! sob2...tetibe je org y nk ngaja awok wat blog tu ade kusus, pas2 trus cuti bsalin plk tu..huwaaaa....sedih tul rs mengenangkn gimik y xmjadik...sob2...xpe la..aku redha...ngeh3....

aku igt la, lps ni aku nk isik gmba2 y adik amik...bkn pe, aku rs byk gmba y die amik tu, sgt cntik...tp die duk simpan je....nk tggu die wat blog khas utk sume gmba2 tu, hmmm.....tahun 3ribu brp la gamaknye br jd knyataan...bapok pemalasnye minah senget ni...lmbt sgt nunggu, baik aku je isik dl...kot2 leh wat die naik seh lps ni...huhu...utk y 1st ni, biar aku isik dulu sekeping...nk suh aku edit gmba tu, sori la...haram aku xtau...ni pn aku try godek2, alih2 gmba ni jadi terrrrrrr'gelap' skek..hoh!!guano tu??aiyoyo...dh kate dh, jgn bg aku edit...rosak dowh, gmba! so, aku duk diam2 n trus tlg tepek je...huhu...sori la, sbb gmba ni jd tlebih mendung plk..kurg cntik dh jd, tp ape kan daya..tlajak edit n save, xboleh diundur smula..huhu..huhu..huhu...lps ni mgkin aku leh mtk adik tacap ckit, taruk ape ke jadah namany tu, y na btau aku...watermark?watereye?ntah...huhu...so, utk y pepirst ni, ni je la y aku tepek dulu ye nak...huhuhu...

Masjid negeri Sultan Ahmad Shah, Kuantan
12 mac 2011

p/s : syok plk men tepek2 gmba ni...ailoikk plk...huhuhu...
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "klik CLICK!!"

  1. Anonymous Says:
    May 25, 2011 at 8:52 AM

    cantik gmba...mmg ptut ade blog utk photo..hehehe..keep it up (ayat apek dalam maharaja lawak)