~~ hari bg org matematik..kui3 ~~

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
yo geng!!
ish..mcm xsopan la plk...huhu..
hai hai hai.....
huh...dh ghope dj radio la plk...huhuhu..
Assalamualaikum....
hahaha...akhirnya....tu la sesempurna salam bg kite sbg umat islam,kn....hehehe..

korg msti slalu bukk page google,kn....maklum la, byk bnde y korg nk tny pd pkcik google ni,ye x???like i dono...huhuhuhu...ye la,mn x nye...nk carik lirik lagu lg, nk cari tpt nk donlod lagu lg, movie lg..tu blum lagik nk carik gmba retis...usha blog org lg,kot2 ade y besh,kn...ekekeke.....heh...xdak kije sgguh korg ni...melahu je...huhuhu......tp, xpe...adat la tu,kn..klu xcarik,mn nk jumpe,kan noks??? huhu...

ok la...mak mls nk gaduh ngan korg,nyah...tp kan, bl korg usha google,msti korg pasan, logo google dh btuka,kn....cube korg perhati btul2 logo google tu...x nmpk?? meh aku besark,meh...huhu....


aaaa....nmpk???klu korg buleh mbuntangkan bijik mata korg,pastinye korg akn nmpk logo google ni penuh ngan simbol, persamaan dan rajah (diagram) matematik...pergh...gile hebatlah....aku sbg org matematik terasa kembang gile...kembang kempis lobang idung aku..hohoho..rs mcm dhargai oleh google,padahal x pun sbnany..huhuhu.....klu korg usha la gmba google tu, leh la nmpk gmba circle, sphere, cylinder, hexagon - 6 sisi wei...jgn xtau..huhu...adoyai...graf sin(x) pun ade...tu...kat huruf oo tu..hehehe....

tp!!
penah x korg terpikir, ape mmpi google isik gmba psl mate ni kat logo depa??
sbb die suke mate ke??
sbb ade org mate ugut die ke?? "ko kalu xisik psl mate, aku bunuh famili ko??"
sbb awek die (ade awek ke??) suke mate ke??
sbb ank die failed mate ke, smpi lepas geram gtu skali???
hohohoh...semua itu tidak benar,wahai tuan2 hmba sekalian..semua itu khurafat semata2...hohoho ...meh aku cite,k...aku pn xtau sgt,takat surface je la...huhu....

1) sbnany ni smpena "Pi Day" dan " Pi Approximation Day" kekdahnya.....sbb tu kalu korg jeling2 gmba google kat ats tu, sume persamaan, rajah y die bg tu melibatkan π..so,dh reveal 1 info,kn...hehe...

2)ape??ape??tarikh smbutan???ooo.....ok...ok...meh aku cite....klu hr valentine haprak tu disambut pd 14/2, maka sekian adenye maka nye, "Pi Day" ni plk dsmbut (xsmbut pn..huhu) pd 14/3...pemilihan tarikh 14/3 ni sbb kalu ikut kiraan la, π = 3.142,kan?? kalkulator mn??baik korg kire tul2...ntah2 aku cong je..hihihi....so,kite amik 3 no y 1st la...3,1,4....nk wat 3hb 14,xde plk dlm kalendar,kn?? nk wat 31hb 4, xleh plk...does not exist,bak kate omputih..kui3...so, ape kata dterbalikk je....14hb 3....dah...xyah gado2...huhu

so,epi beseday la u π ni...ish..geram je aku tgk..xnmpk dh no 3.14 tu...y bulat tu je haa y aku nmpk skrg ni...hahaha....so, drpd korg duk cbuk nk menyambut valentine y xdak kaitan pn ngan agama kite tu,baik la korg smbut "Pi Day" ni ha....duk dapur senyap2 wat pai, pastu mkn...lg bagus..perut pn kenyang...huhuhu...tp aku tau,korg bknnye pndai msk,kn...apetah lg nk msk pai bagai ni...huhuhu..dasat x aku,meng'condemn' korang secukup rs??hehehehe....

3) k,last info y aku tau, sbnany 14/3 ni jgk sbnany besday Albert Einstein...huhu..mendiang dh haa pakcik einstein ni...klu x, leh celebrate besday skali ngan "Pi Day" ni,kn...huhu...xpe la pkcik...RIP...huhu

p/s : sapo la y wat gmba pkcik Einstein ni cenggini...klu aku jadik famili pkcik Einstein ni, mau aku saman dh..huhuhu...tp xpela,mgkin niat die baik kot...nk btau besday pkcik ni sama ngan "Pi Day"...huhuhu...
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

6 Response to "~~ hari bg org matematik..kui3 ~~"

  1. Serikandi Mujahidah... says:
    March 15, 2010 at 9:58 PM

    gitu ek??bgus2...sy org math pn xpnh tpikir sal ni....gud2...thumbs up 2 u!!

  2. onniye*occuke says:
    March 16, 2010 at 7:51 AM

    tini, sy pon br tau...akak pnye keje la ni...org math cam awk..hahaha

  3. onniye*occuke says:
    March 16, 2010 at 12:24 PM

    puji i ke...huhu

  4. onniye*occuke says:
    March 16, 2010 at 5:10 PM

    xkuase eh nk puji akak!!!weeekk!!!

  5. Serikandi Mujahidah... says:
    March 18, 2010 at 11:46 AM

    i like diz post...double thumbs up!!hehe

  6. onniye*occuke says:
    March 18, 2010 at 4:24 PM

    tenkiu tine on behalf akak sy..hikhik