bosan tul...gaduh ngan CI***

cit...busan tul aku hr ni...mn x nye, aku gaduh ngan cicak!! heh...
aku ni heroin, tp gaduh ngan cicak jah...mn sama tarap!!hangin tul aku....huhuhu...
korg mesti pelik,kn...cmane aku leh gaduh ngan sa-ekor cicak ni...huhuhu..
cicak ni la...t/h td aku g kat sinki...sbb nk bsuh kubis...
tetibe, ade bnde bgerak2 dlm sinki..tkejut beruk aku...ye la...
aku laju jah g sinki tu...sbb aku laju kot, cicak tu tkejut....bgedik2an la die..
aku plk, "AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
gile kuat + nyaring + pjg aku mjerit....30 harakat kot...
meloncat la aku,wei....gile ah...sama2 tkejut....menyirap drh aku tibe2...
hadoi la...nsib baik aku xdek sakit jntung..
klu ade.............ish..ish..ish...

::skrg ni dh kul 8 mlm ::
hish....cicak ni ade lg...
aku nk halau cicak tu, tp mslhnye aku geli,wei....
aku cuit ckit, die bgerak....meloncat la aku...huhuhu
eeeiiiiii...geramnye la aku...



korg tgk la, elok je die landing kat ats berus periuk aku tu...
hish..xpasal2 aku kene buang dua2 skali lps ni...
ms aku balik keje ptg td pn, die still ade gak kat sinki tu..
nape ntah die setia nor duk kat ctu, xgerak2 g tpt lain..
aku agk, samada die nk kiok, xpun die nk give birth...
hoh!! jgn la y ke 2...y 1st,xpe...
xnk ah aku, dlm surat branak ank die nnt,
tpt branak : umah niety khalid...
huwaaaa....xnk...aku xnk.....huhuhu....
seriau gile tul....huhu

sbb cicak ni duk landing2 kat sinki aku smpi skrg,
mmg la aku trus xbrani nk msk..
aku sbnany nk siap2 bhn u wat ns greng special...
adik nk dtg mlm ni...tp tu la, aku mmg xleh dkt ngan sinki...
aku xbrani..geli gile2...
so, aku tpksa la btlkn niat aku u msk ns greng...
sori,dik...kite soru bnde lain la k...
roti bkr ke, hape ke ek...
sori la...wlupn akak ni heroin, tp sesama manusia jah...
ngan cicak ni, huhu..huhu...i cannot go...hihihi..
geli...tbyg kulit die lembik2..ewwww......

huish, xsgka tul...krn sekor cicak, xpepasal jd 1 entry....
logik ke...huhuhu...
korg jgn slhk aku plk,k...
aku saje jah nk cite...sape suh korg bc..hihihihi....
k la...doakn la cicak tu g tpt lain plk...xkoser aku nk skodeng die sokmo....
bajet mcm glemer plk die tu, kene usha sokmo dek aku..huhu....

::latest update::
balik dr merempit hr ahad, cicak tu dh xde..yehaaaaa...
tp psoalan misteri, ke manakah destinasi cicak itu??
jeng3..........huhuhuhuh
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "bosan tul...gaduh ngan CI***"

  1. Anonymous Says:
    April 20, 2010 at 8:06 AM

    ngan cicak pon gaduh ke????hahaha...xleh blah ko..haha

  2. onniye*occuke says:
    April 20, 2010 at 1:08 PM

    tau nape ade getah??
    kengkonon nk lastik, tp failed!
    pondan jah getah tu terbang, xkuat pun...nan hado..huhu

  3. onniye*occuke says:
    April 20, 2010 at 4:15 PM

    hahaahah...ngan cicak pn gduh akak ni..sewel..haha

  4. onniye*occuke says:
    April 20, 2010 at 11:14 PM

    drpd korg duk maki hamun akak, baik korg siasat, ke mana cicak tu mghilang..slps 3 hr gilekan sink akak...hahahaha..die kene culik ke??hihihi