~ abg ningning dan muke sengalnye..huhu ~

:: 22 - 25 okt 2010 ::

hujung mggu ni mmg best! sume adik badik aku turun kuantan..cuma butuk sorg je y xdek, sbb die ade kusus...rugi la die...huhu...slain saje2 bkumpul 1 famili, ade 1 lg agenda BESSSAAAAARRRRR PUNYYYEEEEEEEEEEEE y kitorg dh plan...nk tau ape??hehe....y tu nnt aku cite dlm next entry,k...

la ni aku nk tnjuk kat korg, muke2 sengal abg ningning...xtau nape balik kali ni, die suka wat muke sengal ni....hehe....sbnany bkn die y suke wat, tp mkcik pkcik die y suke 'request' abg ningning wat muke hudus ni...huhuhuhu...ade gak la kitorg tny
"abg..mn abg blaja wat muke mcm ni?"

die jwb...
"pkcik hadi aja..."

haha...kantoi tul pkcik hadi die ni...hihihi...so, smntra korg tggu aku tulis psl xtvt kitorg hjung mggu ni, korg tgk la dl muke2 hudus abg ningning ni ye...muke sengal...huhuhu...korang bg la rate sendiri, tahap keburukan muke abg ningning ni....nk kutuk??hmmm...no hal kot...dpersilakn...biar mak pak die bc....hahahaha.....

tu dia lobang idung....semangkuk...huhu

kat kedai pun jadik....huhu


hadoi la...huduhnya abg ningning oiii....
xdayo den tgk lama2..haru tul....sigh!~

ats pmintaan mkcik tie....

ats pmintaan kak anis plk...hahaha...
mkcik kakak tkentut2 ketawa kt blakang..upppsss!! hahaha

parah...bjangkit kat atuk pok ogo...hahahaha
atuknye pun..bakpo la sporting g lyn cucunye y senget tu...hohoho
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "~ abg ningning dan muke sengalnye..huhu ~"

  1. Khairyna says:
    October 26, 2010 at 3:17 PM

    tak sgup nk tgk muka dia...hohoho hudus benor..anok sapo la ni..atoiii!!!!

  2. onniye*occuke says:
    October 26, 2010 at 10:45 PM

    hahaha...tu la...
    hudus y amat!!hahaha

  3. onniye*occuke says:
    November 28, 2010 at 11:49 PM

    pok ngan tok nga mokcik nga pokcik dio sumo 2 kali 5 jah...haha

  4. Anonymous Says:
    March 21, 2011 at 10:20 PM

    atuk ngan cucu?????????????same je prangai..haha